Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

O femeie s-a aruncat de pe podul rutier din Dumbrăveni


   O femeie s-a aruncat de pe podul rutier din comuna Dumbrăveni, ieri, în jurul prânzului. Ea a plonjat direct în albia râului Rîmna. Persoanele care locuiesc în apropierea podului au văzut-o pe femeie și au sunat imediat la poliție și ambulanță. Apoi, au sărit în ajutorul victimei și au reușit să o scoată repede din apă. Femeia nu a decedat în urma căzăturii, dar a fost rănită. Medicii spun că are mai multe traumatisme, ea fiind internată în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Focșani.
   Polițiștii nu au putut discuta cu victima. Nu știu deocamdată care îi este identitatea, ce vârstă are și nici dacă a fost vorba de un accident sau de o tentativă de suicid. Oamenii legii vor stabili acest lucru atunci când vor putea discuta cu victima. Potrivit unor surse, femeia ar locui în zona Gugeștiului și ar avea aproximativ 40 de ani. „Eram în piață la Dumbrăveni și a trecut pe lângă noi. Era supărată față de cum o știam noi. Am încercat să vorbim cu ea, dar nu a vrut să spună nimic. Noi ne-am văzut de treabă și după ceva timp, am văzut mașina de la poliție și ambulanța că erau la pod. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și am mers să văd ce s-a întâmplat. Au scos-o din apă și au băgat-o în ambulanță. Am văzut că trăia”, a povestit Carmen, din Dumbrăveni.
   Åži un vânzător, de la o stație de gaz din Dumbrăveni, a văzut-o pe femeie supărată. „Am văzut-o trecând pe aici și mergea foarte încet, venea dinspre piață. La scurtă vreme am văzut agitație în jurul podului, cu poliție și ambulanță. Am lăsat tot și m-am dus să văd ce s-a întâmplat. Cei de la poliție au spus că s-a aruncat de pe pod, dar a avut noroc să trăiască”, a spus vânzătorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?