Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Atenţie nene Stane!


  * Nu este adevărat că șeful Inspectoratului Åžcolar Județean, Stan Rogoz, a scăpat și de „deșteapta” de Vornic, până mai ieri directoare la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani. Gurile rele spun că încă de anul trecut, pedelistul Rogoz a vrut să o schimbe din funcție pe madam Vornic, nu de alta, dar lui nu-i plac oamenii care mai și gândesc. Îi plac doar cei care adoptă poziția ghiocelului. În locul ei vroia să o pună pe adjuncta Maria Ariton, profă de mate la aceeași unitate de învățământ, mai pe placul său în materie de culori.
    O vorbă din bătrâni spune că cine sapa groapa altuia, cade în ea. Așa că, atenție nene Stane, deja ai la activ cam multe gropi săpate, cea mai mare aia a lui Bostan, că doar ți-a fost șef…
 

   * Dobre. Vasile Dobre. El este unul dintre viceprimarii municipiului Focșani. Are multă treabă, nu și telefon mobil. Adică are, dar arată de parcă ar fi telefon public. Hai dă-o naibii bre viceprimarule, chiar nu ai 100 de lei pentru un telefon mobil? Dacă vrei, demarăm campania și rezolvăm problema. Că tot se apropie Paștele, iar oamenii devin mai… omenoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?