Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Elevi pănceni, la târgurile de turism


30 de elevi ai Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la târgurile de turism organizate la București și Bacău. „Este vorba despre două excursii de documentare, ambele organizate sâmbătă, 17 martie, pentru elevii de la clasele IX-XIII. Prima dintre ele s-a desfășurat la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo, în perioada 15-18 martie, iar cea de-a doua, la Târgul de Turism de la Bacău, organizat între 16 și 18 martie. La București s-a deplasat o grupă de 15 elevi, însoțiți de Carmen Voineg, profesor de instruire practică, precum și de profesoara Luminița Irimescu. La Bacău au mers tot 15 elevi, dar însoțiți de profesoara Lidia Marin”, a declarat directorul liceului, Valeriu Jalbă.
Potrivit acestuia, obiectivele celor două excursii au respectat programa orelor de specialitate de la clasele cu profilul Turism, scopul principal fiind acela ca elevii să se familiarizeze cu mediul în care își vor desfășura activitatea, după absolvirea liceului. „Elevii s-au întors de la cele două târguri cu foarte multe materiale promoționale, de la toate standurile vizitate, atât cele autohtone, cât și cele străine. Acestea, dar și fotografiile realizate la cele două evenimente, vor fi utilizate atât la orele de specialitate, cât și pentru o expoziție ce va fi organizată în săptămâna «Şcoala altfel», din 2-7 aprilie. Tot atunci, informațiile obținute la târguri vor fi valorificate în cadrul unor seminarii”, a mai spus Valeriu Jalbă.
Ambele deplasări au fost posibile datorită sprijinului acordat de Primăria Panciu, care a asigurat cheltuielile de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?