Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Vrancea are 114 locuri de muncă vacante


   Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea a identificat pentru perioada    14-21 martie, 114 locuri de muncă vacante. Peste 80% dintre acestea sunt ofertate de fabricile de confecții. Astfel, cele mai numeroase posturi sunt pentru confecționer-asamblor articole din textile, muncitor necalificat în industria confecțiilor și inginer tricotaje confecții, în total 93 de locuri de muncă.
Totodată, în ofertă mai sunt posturi și pentru agent de vânzări, amanetar, mecanic auto, tâmplar universal, pregătitor suprafețe pentru lăcuit, tâmplar mecanic la șlefuit, operator mase plastice și operator pentru mașini de prelucrare a lemnului.
   Cei care vor să muncească peste hotare pot opta pentru Danemarca, Germania, Belgia, Norvegia, Republica Cehă, Italia și Austria, care așteaptă aproape 700 de români pentru a ocupa joburile disponibile. Peste hotare se caută medici specialiști, ingineri, asistenți, IT-iști, dar și lucrători în ferme, bucătari, stivuitoriști, șoferi, sudori sau drujbiști.
   Oferta integrală cu locurile de muncă din județ și din afara țării poate fi consultată la sediul AJOFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?