Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Jandarmul care şi-a tăiat pensiul va ajunge în faţa comisiei de expertiză


   Jandarmul care și-a tăiat pensiul marți, va ajunge în fața comisiei de expertiză din cadrul Spitalului „Profesor Dr. Dimitrie Gerota”, al Ministerului Administrației și Internelor. În prezent, subofițerul Iftimie H., de 41 de ani, este internat în Spitalul Județean de Urgență din Focșani, Secția de Psihiatrie. După ce va fi externat, el va fi trimis direct la București. „Bărbatul este internat în Secția de Psihiatrie. Starea sa de sănătate este bună, tăietura nefiind profundă. Va mai rămâne internat o perioadă”, a afirmat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Focșani.
   Membrii comisiei de expertiză vor fi cei care vor stabili dacă jandarmul mai are capacitate de muncă sau nu. Cea mai drastică măsură care ar putea fi luată împotriva sa, este trecerea în rezervă.
Până în prezent nu au fost stabilite cauzele care l-au împins pe bărbat să recurgă la un asemenea gest. Acesta a susținut că nu-și amintește ceea ce a făcut, iar soția sa a spus că bărbatul nu a dat de bănuit că ar avea vreo probelmă. Singura observație a acesteia a fost faptul că în ultimele nopți, nu reușea să se odihnească.
   Potrivit unor surse, jandarmul nu avea probleme financiare, ci doar de sănătate, dar minore. Stomacul îi crea ceva probleme, dar nu se știe cu exactitate dacă problemele de sănătate l-au determinat să-și taie penisul. „În ziua de 13.03.2012, în jurul orelor 17.00, am fost anunțați că un subofițer din cadrul IJJ Vrancea, aflat în timpul liber la domiciliul său, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de către ambulanță, ce a fost solicitată prin apelul de urgențe 112 de către soția acestuia. Medicul care i-a acordat primul ajutor a stabilit diagnosticul de «plăgi tăiate superficial mâna stângă și penian». Subofițerul este absolvent al Åžcolii militare de subofițeri poliție «Vasile Lascăr» Câmpina din anul 1993, iar din 1997 își desfășoară activitatea în cadrul IJJ Vrancea. Până în prezent a avut un comportament exemplar, și-a facut treaba bine și nu a dat nimic de bănuit niciodată, a fost testat psihologic periodic și de fiecare dată a fost declarat APT”, se arată în comunicatul IJJ.
   Deși subofițerul se afla în afara orelor de program, la nivelul unității se va constitui o comisie care va verifica împrejurările care au dus la producerea evenimentului.
 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?