Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Lecţie despre importanţa igienei personale


   Elevii Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focșani au dat startul activităților, în cadrul Programului de Implicare Civică și Dialog Social pentru Tineri, promovat de IREX și Asociația „ROMANI CRISS”.
Astfel, elevilor clasei  a III-a A, de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani, precum și elevilor Colegiului le-au fost prezentate noțiuni de igienă personală. La finalul întâlnirii, toți elevii participanți au primit diplome, dar și produse de îngrijire personală, oferite cu sprijin din partea filialei de Cruce Roșie Vrancea, reprezentată de directorul Rodica Davidean. „Suntem deschiși oricăror parteneriate, care aduc rezultate și schimbă în bine viața oricărei persoane. Fie că se află la vârsta de formare, fie în oricare altă etapă a vieții, cunoașterea prin comunicare ajută”, a precizat Rodica Davidean.
În cadrul aceluiași proiect, vor mai avea loc sesiuni de informare cu temele „Traficul de persoane, proxenetismul, consumul de droguri”, „Prevenirea infectării cu virusul HIV/SIDA” și „Tehnici de acordare a primului ajutor”. Din echipa de implementare a proiectului, derulat la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”, fac parte profesoara Daniela Cucu și mentorul Floria Bățaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?