Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Supliment din ulei de peşte


   Uleiul de pește este unul dintre cele mai bune investiții într-o sănătate mai bună deoarece conține acizi grași omega-3, care reglează bătăile inimii, scade nivelul trigliceridelor și al colesterolului și previne afecțiunile cardiace. Peștii care ar trebui să-i consumați cel mai mult sunt : hering, macrou sau somon, aceștia având multă grăsime și fiind bogați în mod particular în acizi grași omega-3.
Omega-3 este una dintre cele mai importante clase de acizi grași polinesaturați, care sunt benefice organismului dumneavoastră.
   Dacă nu consumați destul pește, vă prezentăm câteva 5 motive pentru care ar trebui să luați un supliment cu ulei de pește:
Acizii grași omega-3 ajută la stabilizarea bătăilor inimii și sunt utili pentru tratarea sau prevenirea aritmiei, când inima bate în mod neregulat. 
Acizii omega-3 au o capacitate unică de a reduce nivelul așa numitelor lipide din sânge, cum ar fi colesterolul sau trigliceridele, ajutând la menținerea unei proporții sănătoase între LDL/HDL.
Acești acizi previn ateroscleroza (arterele înfundate) prin aceea că inhibă acumularea depunerilor și scad riscul unui asemenea eveniment.
   Câteva studii au arătat faptul că suplimentarea regulată a alimentației cu acizi grași scade presiunea sângelui, devenind un remediu folositor pentru prevenirea și tratamentul hipertensiunii.
Artrita reumatoidă, care este cauzată de inflamații, poate fi ameliorată prin  utilizarea zilnică a acizilor grași omega-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?