Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Surprize dulci, mărţişoare, poezii şi dans, de Ziua Mamei


  Elevii de la Centrul Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani au sărbătorit ziua de 8 martie, în cadrul unui spectacol intitulat „Pentru tine dragă mamă”. În cadrul acestei acti-vități, a fost organizat și un concurs cu premii, structurat pe două secțiuni, respectiv „Cel mai frumos mărțișor” și „Declarație pentru mama”.
   La prima secțiune, copiii au prezentat în fața pu-blicului cele mai frumoase mărțișoare, confecționate chiar de ei. La această primă activitate au luat parte Iuliana Jighir, de la clasa a IX-a A, Cristina Boroș, elevă în clasa a X-a B, și Andreea Dragomirescu, elevă în clasa a VI-a B. Fetele au fost coordonate de profesoara Cristina Bârsă. 
   La secțiunea „Declarație pentru mama” au ieșit în evidență elevii Simona Brădac, Cezar Borcea, Aurelia Acsente, Silviu Popa, Alina Denșa și Lucian Irodiu. Toți aceștia, care au deficiențe de vorbire, au încercat să își surprindă nu doar părinții, ci și colegii, cu un tort delicios, pe care l-au pregătit chiar în fața lor. Tortul a fost împărțit, apoi, cu generozitate. În timp ce elevii pregăteau surpriza dulce, colegii lor de clasă priveau admirativ și cu poftă, dar în același timp îi și aplaudau, cu gândul la porția de prăjitură pe care aveau să o primească în final.
   De asemenea, în cadrul aceleiași manifestări, preșcolarii de la mai multe grupe, dar și elevii de liceu au dansat, au făcut prezentări de modă și au recitat poezii. Această serbare, dedicată Zilei Internaționale a Femeii, a fost posibilă cu implicarea cadrelor didactice Radu Bârsă, Raluca Mohonea, Florina Olaru, Simona Munteanu, Lăcrămioara Å¢âru, Valerica Sârzea, Păunica Neagu și Valerica Secară. Au contribuit la buna desfășurare a acti-vităților și profesorul mimico-gestual Lonia Popescu, directorul Centrului de Educație Incluzivă „Elena Doamna”, Ioana Cherciu, și directorul adjunct, profesoara Petronela Manolache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?