Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Galele Teatrale Focşănene, în perioada 25 martie – 1 aprilie


   Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” se pregătește de cel mai mare eveniment cultural al primăverii. Este vorba despre cea de-a XVI-a ediție a Galelor  Teatrale Focșănene, care vor avea loc în perioada 25 martie – 1 aprilie la Focșani. Pe scena Teatrului vor urca nume importante ale scenei românești, precum Åžtefan Bănică Jr., George Mihăiță, Valentin Teodosiu (în spectacolul „Revizorul”), Pavel Bartoș, Dorina Lazăr, Rodica Mandache (în spectacolul „Natură moartă cu nepot obez”) și Mircea Bodolan (în spectacolul „O scrisoare pierdută”).
   În deschidere, duminică, 25 martie, la Sala Ateneului Popular va avea loc concertul extraordinar al Orchestrei de Cameră Unirea, intitulat „Muzică de teatru și film”. Vor fi interpretate lucrări muzicale celebre din filme și piese de teatru importante din dramaturgia universală. În restul zilelor vor avea loc spectacole de teatru puse în scenă de Teatrul Odeon din București, Teatrul de Comedie din București, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Teatrul InDArt și Teatrul Municipal din Focșani.   
   Biletele pentru spectacol se găsesc la Agenția de bilete a Teatrului Municipal, zilnic, începând de astăzi. Prețul variază între 50 lei și 100 lei, în funcție de spectacol și de poziția locului în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?