Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

I-a mâncat urechea din cauza unei ţevi


   Trei focșăneni s-au luat la bătaie din cauza unor țevi de la rețeaua de încălzire. Unul dintre ei a avut nevoie de mai bine de o lună de îngrijiri medicale, după ce a fost mușcat de ureche de rivalul său. Toți cei implicați în altercație au fost trimiși în judecată atât în calitate de inculpați cât și în calitate de victime.
   În rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani se arată că cearta a pornit de la faptul că Dumitru I. și-a montat centrală și ar fi tăiat țevile de la rețeaua de căldură a blocului. Acțiunea sa l-a lăsat fără căldură pe Radu P..
   S-au șicanat reciproc o vreme, iar pe 30 octombrie 2011, Dumitru, care era însoțit de fiul său Petronel I., s-a întâlnit cu Radu în fața blocului. Din vorbă în vorbă au ajuns să se încaiere. În rechizitoriu se arată că Dumitru îl lovea pe Radu, în timp ce fiul său îl ținea. Cel mai probabil ca să scape din strânsoare, Radu l-a mușcat de ureche pe Petronel. Acesta din urmă a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri ca să se refacă.
   Radu s-a constituit parte civilă împotriva celor doi ve-cini cu 20.000 de lei, iar Petronel vrea 100.000 de euro pentru urechea rănită.
Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Focșani.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?