Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Expoziţie de mărţişoare la Casa de Cultură şi Casa Corpului Didactic


   Elevii Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Domana” din  Focșani au prezentat, la Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, dar și la Casa de Cultură a Sindicatelor, o expoziție intitulată „Spectacolul Primăverii”.
   Elevii au realizat felicitări și mărțișoare împreună cu părinții și profesorii, pe care apoi le-au expus, pentru a bucura privirile celor ce trec pragul celor două instituții. Pentru realizarea felicitărilor și mărțișoarelor au fost folosite tehnici de lucru speciale, mărțișoarele fiind confecționate din hârtie, fire de lână, semințe. S-a utilizat și tehnica origami și quilling. Coordonatorii acestei activității sunt profesoara Ecaterina Galoiu, directorul Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă, Ioana Cherciu, dar și directorul adjunct Petronela Manolache. Expoziția va fi deschisă publicului larg în cele două locații mai sus amintite timp de două săptămâni. „Am încercat să transmitem bucurie și să promovăm activitățile pe care le realizăm cu elevii noștri, care au cerințe speciale și să dăruim câte un strop de primăvară celor care ne înconjoară cu dragoste și prietenie. Mulțumim părinților care sunt alături de noi, ne încurajează și sunt cu adevărat un sprijin pentru ai lor copii”, a spus profesoara Ecaterina Galoiu. 
   În această activitate au fost implicate 50 de cadre didactice și au fost confecționate peste 300 de mărțișoare și feli-citări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?