Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Şoferi băuţi la volan


   Aburiți de alcool, doi bărbați din Focșani s-au apucat de șofat, fără să se mai gândească și la faptul că ar putea fi trași la răspundere de polițiști. Ghinionul lor a fost că nu au putut trece neobservați pe lângă oamenii legii, iar acum s-au ales cu dosare penale. Gheor-ghe L., de 43 de ani, și Ovidiu George H. au fost opriți în trafic, în noaptea de 3 martie, la o diferență de jumătate de oră unul de celălalt.
Primul șofer care a fost tras pe dreapta a fost Gheorghe L. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii de la Rutier au insistat ca șoferul să sufle în alcooltest. Rezultatul a fost de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, între timp polițiștii întocmindu-i și un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, el a rămas și fără permis.
   Jumătate de oră mai târziu, oamenii legii au oprit autoturismul condus de Ovidiu – George H. În urma testării, s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,58 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit și acestuia dosar penal și i-au reținut permisul de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?