Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: „Cântec pentru mama”


   Casa de Cultură din Panciu a găzduit, ieri, spectacolul intitulat „Cântec  pentru mama”, susținut de membrii Cercului Creație-Confecții și Tapiserie de la Clubul Copiilor din oraș, coordonați de maistrul instructor Maria Cristescu. „Aș începe prin a vă spune o primăvară frumoasă, să vă bucurați de acești copii minunați și mesajul lor să ajungă la sufletele dumneavoastră, să vă arate cât de mult vă iubesc, vă respectă, vă înțeleg și vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru ei„, le-a spus Maria Cristescu mămicilor, în deschiderea evenimentului.
   În prima parte a programului, elevii au cântat și au recitat poezii dedicate celei mai dragi ființe din lume, mama, dar și primăverii. Pentru partea a doua a spectacolului, copiii au mai pregătit și un colaj de cântece și dansuri populare.
   Pentru că începutul primăverii este legat de tradițiile de Mărțișor, tot în cadrul manifestării de ieri, a fost vernisată și o mini-expoziție de mărțișoare și felicitări de sezon, confecționate de elevii care frecventează Clubul Copiilor din Panciu. În final, atât copiii care au evoluat pe scenă, cât și colegii și părinții care au asistat la spectacol, au primit dulciuri din partea reprezentanților Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?