Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Stallone şi Bruce Willis au făcut wrestling într-un restaurant


   Veteranii Sylvester Stallone și Bruce Willis s-au provocat, recent, la o rundă de wrestling, pe când se aflau într-un restaurant alături de soțiile lor, ulterior starul seriei „Rambo” fiind operat la umăr. Stallone, în vârstă de 65 de ani, și Willis, în vârstă de 56 de ani, se aflau recent în restaurantul Il Pi-ccolino din Hollywood, alături de soțiile lor, Jennifer, respectiv Emma, când fiecare a început să se laude că este într-o mai bună formă decât celălalt.
   Sly l-a provocat pe Willis la o rundă de wrestling, iar starul seriei „Die Hard” a acceptat repede și au început să se lupte. Persoanele venite în restaurant au fost inițial uimite, dar imediat ce i-au recunoscut pe cei doi au început să îi încurajeze. Însă soțiile celor doi duri de la Hollywood nu s-au lăsat impresionate și le-au spus celor doi să înceteze, ceea ce cei doi actori au și făcut.
   Curând după acea cină, Sylvester s-a internat în spital pentru o operație la umăr, însă nu se știe dacă acest lucru a avut vreo legătură cu acea seară. Actorul, regizorul și producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acțiune precum cele din seriile „Rocky” și „Rambo”. În anii ‘80, „Sly”, așa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.
Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariția în serialul de televiziune câștigător al unui premiu Emmy „Maddie și David”. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acțiune, precum celebra serie „Greu de ucis”, „Ultimul samaritean”, „Pulp Fiction” și „Åžacalul”. Actorul american a putut fi văzut de curând în filmul de acțiune „Eroi de sa-crificiu/ The Expendables”, de Sylvester Stallone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?