Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Primarul vrea să le dea sinistraţilor pâine expirată


   Primarul comunei Vânători, Gheorghe Macovei, își bate joc de oamenii care l-au ales. Edilul vrea să le împartă acestora… pâine expirată. De când a trecut în barca PDL, fără a primi și carnet de membru căci și-ar pierde funcția, Macovei a luat din apucăturile portocaliilor. Pe 14 februarie, la primăria Vînători au ajuns ajutoare pentru persoanele afectate de ninsori. În loc să le împartă oamenilor atunci când acestora le ardea buza, căci pe o rază de câțiva kilometri nu găseau de-ale gurii, edilul a depozitat conservele, pâinea și ce a mai primit de la militari într-o încăpere din incinta primăriei. Åži-a adus aminte de ele taman ieri, dar a amânat distribuirea lor pentru astăzi.
   Conservele au termen de valabilitate mai mare, dar pâinea mai mult ca sigur a expirat de câteva zile. Cu toate acestea, edilul ar vrea ca astăzi să o  împartă oamenilor. „Am primit ajutoarele de la o unitate militară, acum câteva zile, dar nu le-am putut împărți că am fost înzăpeziți. Eu nu am avut treabă cu ce s-a pri-mit. Contabila și restul angajaților   s-au ocupat de acest aspect. Au cumpărat pungi, au făcut pachete și le împărțim mâine (astăzi-n.r.). Dacă vom constata că pâinea este stricată, o s-o retragem”, a spus primarul   Gheorghe Macovei. În ceea ce privește deszăpezirea drumurilor, primarul minte. Comuna Vânători a fost deszăpezită încă de săptămâna trecută, ba chiar de trei ori. Edilul a spus că produsele vor fi distribuite pe bază de proces verbal, iar dacă pâinea este expirată, va fi retrasă tot pe bază de proces verbal.
   În mod normal, termenul de valabilitate al pâinii nu este mai mare de trei zile. Primarul Gheorghe Macovei probabil că merge pe ideea că amărâții nu se uită pe termenul de garanție și îi vor mulțumi că le-a dat de mâncare.
   Mai mult ca sigur că dacă ar fi fost chemați, oamenii ar fi venit și singuri după ajutoare. Dar primarul a preferat să-și bată joc de munca militarilor și de cei care au făcut donații pentru ca alimentele să ajungă la Vînători.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?