Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Touareg şi Duster pentru şefii de la Silvic


   Åžefii silvicultorilor vrânceni au fost dotați cu mașini noi pentru a păzi pădurea pe care o administrează. Un Touareg și două Dacia Duster au ajuns în parcul auto al Direcției Silvice Vrancea și înlocuiesc mașinile de teren care au fost distribuite către ocoalele silvice.
   Directorul Petrică Tudosă a afirmat că mașinile de teren au fost cumpărate prin programul Rabla, achiziția fiind derulată la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor. Până la Touareg, acțiunile în teren ale conducerii Direcției erau efectuate cu mașini Toyota Hilux. „Au fost vouchere prin programul Rabla și, la nivelul Regiei, au fost cumpărate mașini pentru direcțiile silvice. Mașinile pe care le-am avut înainte au fost date la ocoalele silvice”, a afirmat directorul Petrică Tudosă.
   De menționat că, în 2011, DS Vrancea a depășit cu 5% nivelul profitului stabilit pentru anul respectiv. Astfel, la o cifră de afaceri de peste 15 milioane lei, silvicultorii statului au avut un profit de peste 167 mii lei. Åžeful DS Vrancea a precizat că singurii indicatori care nu au fost îndepliniți au fost cei referitori la vânătoare. Motivul numărului mic de vânători străini care au venit anul trecut în fondurile de vânătoare administrate de silvicultori îl reprezintă concesionarea acestora către proprietarii pădurilor. S-a ajuns astfel în situația ca vânătorii străini să fie numărați pe degetele de la o mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?