Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

„Echipa“ Moroca rămâne cu pedepsele de la Focşani


   „Echipa” Moroca a rămas cu pedepsele primite la Judecătoria  Focșani, în urma judecării recursului la Curtea de Apel Galați. Astfel, toate recursurile inculpaților au fost respinse. Aceștia vor avea de achitat cu această ocazie și cheltuielile de judecată, rezultate cu ocazia soluționării dosarului. „Menține starea de arest a inculpaților Moroca Ion și Moroca Denis Cătălin și compută din pedeapsa aplicată durata reținerii și arestării preventive cu începere de la data de 7.10.2010 la zi, respectiv 15.02.2012. Obligă pe fiecare dintre recurenții -inculpați la plata către stat a câte 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare pentru fiecare”, se arată în decizia judecătorilor gălățeni.
   La judecarea pe fond a cauzei, Ion Moroca a fost condamnat la 15 ani de închisoare, fiul său a obținut 7 ani, ca urmare a revocării unor pedepse cu suspendare. Prin sentința Judecătoriei Focșani, au mai fost confiscate atât sculele cu care Ion ar fi dat spargerile, deși acesta și le dorea înapoi, cât și un autoturism.
 În dosar au mai fost condamnate și alte persoane, printre care și o femeie, care îl conducea pe Ion cu mașina la locurile faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?