Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Păncenii, sfătuiţi să nu părăsească oraşul fără să anunţe autorităţile


   Cetățenii orașului Panciu sunt sfătuiți să nu părăsească localitatea, dacă nu este absolut necesar, caz în care sunt obligați să anunțe autoritățile, pentru a afla dacă drumurile sunt sau nu deschise circulației. Comitetul Local pentru Situații de Urgență, întrunit ieri, într-o ședință operativă, prezidată de primarul Ion Petre, a emis o avertizare, adresată populației, valabilă pentru zilele 13 și 14 februarie, în care păncenilor li se mai recomandă să-și facă provizii de alimente și să-și asigure necesarul de medicamente. 
   De asemenea, s-a făcut un nou apel la civism, pentru sprijinirea operațiunilor de deszăpezire derulate de autorități. Ieri, acestea au continuat pe străzile din cartiere, precum și pe strada Ciprian Porumbescu, din zona centrală.
   Tot în cadrul ședinței de ieri, șefii instituțiilor publice au fost sfătuiți să ia toate măsurile necesare pentru a-și desfășura activitatea în condiții cât mai aproape de cele normale. Totodată, acestora, li s-a mai recomandat ca, pe toată perioada Codului Portocaliu și, implicit, a stării de alertă, să țină permanent legătura cu autoritățile locale, pentru semnalarea oricăror probleme ce ar putea apărea și să contacteze Comitetul Local pentru Situații de Urgențăla numărul de telefon 0237/275811.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?