Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO ȘI GALERIE FOTO: Gigi Becali a adus în Vrancea utilaje de deszăpezire


  

 

Patronul echipei de fotbal Steaua București, Gigi Becali a ajuns duminică dimineață în fața Consiliului Județean Vrancea și a fost așteptat de peste 100 de vrânceni care și-au manifestat dorința de a-l ajuta pe latifundiar la deszăpezire. Primele două încărcătoare mari cu lamă, de tip Wola au și fost direcționate către comuna Dumitrești, unde sunt izolate peste 1.500 de persoane.
Gigi Becali a promis că va mai aduce în Vrancea 12 încărcătoare cu lamă și 1000 de lopeți. „Fac apel la locuitorii din Vrancea să participe la acțiunea de deszăpezire. Nu voi pleca de aici până când nu se va deszăpezi tot județul. Îi așteptăm în fața Consiliului Județean Vrancea. Utilaje avem, lopeți avem, dar avem nevoie de forță de muncă. Ca să terminăm azi. Va fi o tabără de lucru și nu plecăm până nu rezolvăm problema. În câteva zile rezolvăm situația”, a spus Gigi Becali, care a cumpărat 40 de perechi de bocanci, șosete, mănuși și fesuri pentru cei care vor face parte din echipa sa. Becali a ținut să precizeze că a beneficiat de tot sprijinul autorităților județene. „Marian Oprișan ne-a sprijinit foarte mult și este alături de noi în tot ce facem. Jos Pălăria! E o situație grea, dar nu ne vom da bătuți”, a mai spus Becali.
   În jurul prânzului, Gigi Becali a intrat cu primele 2 Wole, în comuna Dumitrești. Åži-a adunat toți oamenii de pe utilaje, dar și pe cei care au venit pentru a da zăpada la lopată, pe stadionul din localitate, unde le-a transmis primele instrucțiuni. „Toată lumea, la treabă, organizat. Nu plecăm de aici până nu scoatem din zăpadă și ultima oaie din cel mai îndepărtat sat de pe această vale. Wolele sunt aduse să spargă nămeții, iar când ajungi la capătul drumului cu Wola să ajungem la capătul zonei și cu casele deszăpezite. Totul merge repede. Pac – Pac – Pac și gata”, a spus Gigi Becali. Acesta le-a cerut oamenilor cu bani să vină și să ajute oamenii sinistrați. „Oamenii care au bani ar putea face și ei un gest. Nu cred că la banii lor ar fi greu să trimită un camion cu mâncăruri, ulei, făină, din astea. Cât e 4-5 mii de euro, maxim 10 mii de euro. Să încarce și ei un camion de alimente și să vină încoace. Acesta e apelul meu la oamenii bogați. Dacă vor, dacă nu să fie sănătoși că le fac eu pe toate”, a dat asigurări Becali.

   Pentru a le arăta cine este șeful, dar și că poate munci cot la cot cu ceilalți, Gigi Becali s-a urcat pe o Wola, coordonând în permanență șoferul utilajului. La un moment dat, Wola pe care se afla Becali s-a blocat în nămeți. Acesta nu a ezitat să ia un cablu pe care l-a legat de Wola și cu ajutorul Hummer-ului cu care a venit, a scos utilajul din zăpadă.
   Întrebat unde va dormi, Gigi Becali și-a scos haina lungă de blană din mașină și a întins-o pe jos, după care s-a așezat și s-a învelit, spre amuzamentul asistenței. „Eu pot să dorm în zăpadă. Iau blana, uite așa, o întind pe zăpadă și mă învelesc. Rezist oriunde”, a dat asigurări finanțatorul Stelei. Becali le-a cerut oamenilor din localitate să vină și să ajute la deszăpezire. „Puneți mâna pe lopeți și la treabă. Nu mai stați la cârciumi”, a spus Becali. El nu a ezitat să-l întrebe pe unul dintre localnici dacă a băut și să-l pună să sufle ca să se convingă dacă este așa. „Nu a băut, dar așa pare”, a spus râzând Becali. Acțiunea de deszăpezire a lui Gigi Becali va continua și zilele următoare, finanțatorul Stelei dând asigurări că nu îl sperie „niciun cod portocaliu din lume”.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?