Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Îngheţaţi şi cu degerături


Temperaturile extrem de scăzute bagă din ce în ce mai multe persoane în spital.  Joi, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Focșani trei persoane cu hipotermie și degerături.
În stare foarte gravă a ajuns un bătrân de 82 de ani, din Vânători. Bărbatul a fost transportat la spital în comă, din cauza unor afecțiuni vasculare și cu hipotermie severă, temperatura corpului său fiind de doar 26, 7 grade. Acesta este internat în Secția de Te-rapie Intensivă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.
Tot în Secția de Te-rapie Intensivă a fost internat și un bărbat de 42 de ani, din Dumitrești, care a ajuns la spital cu hipotermie și degerături la picioare. În plus, bărbatul, care are probleme psihice, s-a automutilat la degetele de la mâini. Medicii ne-au spus că, în prezent, starea bărbatului este una bună, dar el va mai rămâne internat în spital, timp în care va fi supus și unui control psihiatric.
Cu degerături la ambele mâini a ajuns și un bărbat de 40 de ani, din Cîrligele, care a fost internat în Secția de Chirurgie Plastică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?