Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Drumul județean 205 B, practicabil 100%


   Primăria comunei Jariștea anunță faptul că drumul județean 205 B, care face legătura între orașul Odobești și comuna Bolotești, este practicabil 100% și în acest moment este singurul drum din județul Vrancea ce face legătura cu zona de munte a județului. Prin urmare, singura posibilitate de a ajunge în zona de munte a județului Vrancea și prin care se realizează legătura Focșani-Bolotești-Vidra este prin comuna Jariștea, județul Vrancea.
   Primarul comunei Jariștea, Cătălin Toma a ținut să mulțumească președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, pentru sprijinul direct acordat în acțiunea de deszăpezire a Drumului Județean 205 B.
   Totodată, primarul comunei Jariștea își cere scuze față de locuitorii satelor componente ale comunei, deoarece nu s-a reușit deszăpezirea în totalitate a străzilor din sate, dar îi asigură de faptul că se fac eforturi deosebite și se lucreză încontinuu cu utilajele de care administrația publică locală dispune, pentru a duce la bun sfârșit această acțiune, desfășurată în condiții potrivnice, de cod portocaliu de vânt, zăpadă spulberată și troienită și vizibilitate sub 50 de metri. ,,Am ținut în mod special să asigurăm accesibilitatea rutelor principale din comuna Jariștea. Pentru orice problemă intervenită și legată de vremea neprielnică, locuitorii comunei Jariștea sunt anunțați să apeleze numerele de telefon ale administrației locale și anume 0237/679111 și 0237/679005, Primăria Jariștea având asigurat serviciul de permanență”, a afirmat primarul Cătălin Toma.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?