Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Probe pentru pasionaţii de geometrie


   Elevii pasionați de cifre sunt așteptați să participe la cea de-a III-a ediție a Concursului Național de Geometrie „Gheorghe Å¢ițeica”. Destinat elevilor din clasele VI-X, concursul se va desfășura în perioada 2 – 5 aprilie, la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Bacău. Va consta în susținerea unei probe individuale și a uneia pe echipe, pentru testarea cunoștințelor.
   Rezultatele vor fi afișate în data de 3 aprilie, iar candidații nemulțumiți vor putea depune contestații. Sesiunea de comunicări științifice pe echipe va avea loc pe  4 aprilie, între orele 9.00 – 11.00, urmând ca festivitatea de premiere a câștigătorilor să se desfășoare în cursul aceleeași zile, la orele 14.00.
Marele premiu, în valoare de 500 de lei, va fi acordat participantului care va obține cel mai mare punctaj. Celelalte premii vor avea valori cuprinse între 50 și 300 de lei.
   Cazarea și masa sunt gratuite pentru profesori, iar pentru elevi sunt asigurate contra cost. Pentru cazare și masă elevii vor plăti 30 lei, pentru 3 zile. Cheltuielile pentru deplasarea elevilor și profesorilor vor fi suportate de către fiecare lot.
   Regulamentul, programa pentru concurs și regulamentul pentru simpozionul de geometrie pot fi obținute de pe site-ul www.cnvabacaugeometrie.blog.com. Confirmarea de participare se va face prin fax, la numărul 0234.520.094, și pe adresa de e-mail kafka_mate@yahoo.com, până cel târziu pe data de 15.03 2012, precizând data și ora sosirii. Detalii se pot găsi și pe site-ul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, la secțiunea noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?