Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Haşiş ascuns în cotorul Bibliei


O persoană condamnată la 3 ani de închisoare pentru furt, a vrut să introducă în Penitenciarul Focșani droguri de mare risc, respectiv hașiș, folosindu-se de o Biblie. Individul a fost adus, joi, din arestul IPJ Buzău la Penitenciarul Focșani pentru a-și ispăși pedeapsa.
La controlul efectuat la intrarea în unitate, gardienii au descoperit că deținutul avea în cotorul unei Biblii, 14 biluțe în care era o substanță de culoare maronie, despre care anchetatorii spun că ar fi hașiș.
 „În data de 02 februarie 2012, la Penitenciarul Focșani, în jurul orei 12.30, la punctul de primire al persoanelor private de libertate, au fost descoperite obiecte interzise asupra unei persoane  nou depuse de către organele de poliție ale  IPJ Buzău, condamnată la o pedeapsă de 3 ani, pentru furt. Astfel, în urma controlului specific și antiterorist efectuat asupra bagajului persoanei private de libertate respective, au fost descoperite 14 biluțe de diferite dimensiuni, ce conțineau o substanță necunoscută de culoare maronie. Acestea au fost disimulate în cotorul unei biblii”, a declarat inspectorul principal Georgeta Gură, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focșani. 
Angajații Penitenciarului au anunțat imediat polițiștii de la Biroul de Combatere a Criminalității Organizate și Terorism Vrancea  pentru  efectuarea investigațiilor  necesare identificării substanței descoperite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?