Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

A furat mixerul şi fierul de călcat


   Locuințele persoanelor plecate în străinătate cad din ce în ce mai des pradă hoților. Într-unul dintre dosarele de furt, trimise recent de procurorii focșăneni instanței de judecată, se descrie cum acționa un tânăr din Valea Sării, care a lăsat fără mai multe bunuri un vecin, ce nu locuia în casa pe care o avea pe raza localității.
   Este vorba despre Daniel A., de 21 de ani. Acesta este acuzat de mai  multe fapte de furt, comise în perioada 13 -17 februarie 2011.
   Procurorii spun că tânărul a reușit să intre din locuința părții vătămate bunuri în valoare de 3.860 de lei. Băiatul ar fi luat cu el o pompă submersibilă, un mixer de bucătărie, un fier de călcat, dar și un hidrofor. Daniel a negat toate acuzațiile și a spus că nu știe nimic în legătură cu bunurile, care au fost găsite în locuința unui vecin, după ce el i le-a vândut. 

   Un alt dosar, în care o persoană este acuzată de furt, și care a ajuns de curând pe rolul Judecătoriei Focșani, este cel al lui Vasile G., de 22 de ani, din Focșani. Băiatul este acuzat de procurori că în data de 19 octombrie 2011, a furat bunuri în valoare de 1.176 de lei. Anchetatorii susțin că acesta a reușit să pătrundă, prin esca-ladarea unui geam, în incinta unei patiserii.
   De aici, hoțul s-ar fi alimentat cu 13 sticle de băuturi alcoolice și 200 de lei din casa de marcat.
În fața procurorului care s-a ocupat de caz, Vasile a recunoscut fapta. Societatea păgubită s-a constituit parte civilă în proces cu suma de 952 de lei, valoarea bunurilor nerecuperate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?