Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

O sută de ucraineni, cazaţi în Focşani


O sută de ucraineni, aflați în două autocare, au fost opriți de miercuri seară, la o benzinărie din Focșani. Ei și-au petrecut noaptea în autocare, refuzând oferta autorităților locale de a fi cazați în cele 100 de locuri puse la dispoziție pentru asemenea cazuri, la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” și la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”. Ieri seară, ucrainenii, înfrigurați și înfometați, s-au dus să se cazeze în două hoteluri din municipiu.
Miercuri noaptea, utilajele de la Direcția de Dezvoltare și Spații Verzi din cadrul Primăriei au intervenit mai întâi pe arterele principale și apoi pe cele secundare. Viceprimarul Bogdan Matișan spune că mai mult de atât nu se poate face, astfel că ieri se circula în Focșani în condiții de iarnă. „S-a intrat azi noapte (n.r. miercuri) cu toate utilajele pentru a curăța străzile din oraș. Am avut puțin noroc pentru că în jurul orei 12.00 noaptea s-a oprit ninsoarea și am putut degaja drumul de zăpadă”, ne-a declarat viceprimarul.
De asemenea, pentru a evita accidentele, conducerea Primăriei a decis ca pe banda alunecoasă din Piața Unirii să restricționeze circulația pietonală. „O să punem niște panouri avertizoare prin care să informăm focșănenii că se alunecă foarte tare pe banda respectivă. Atunci când o să fie cazul chiar o să restricționăm circulația pietonală pentru a nu avea persoane care să ajungă la spital”, susține Bogdan Matișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?