Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Demi Moore, spitalizată de urgenţă din cauza extenuării


Demi Moore a fost internată de urgență, marți, într-un spital din Los Angeles, din cauza extenuării, a declarat agentul acesteia, punând capăt unor speculații apărute în presă potrivit cărora actriței i s-ar fi făcut rău din cauza consumului de droguri. Actrița în vârstă de 49 de ani și soțul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, au anunțat, în noiembrie 2011, că divorțează după un mariaj care a durat șase ani. Relația lui Moore și Kutcher a cunoscut momente tulburi din septembrie anul trecut, când o femeie din San Diego a spus că a avut o aventură cu starul serialului de televiziune „Doi bărbați și jumătate”, al postului CBS, într-un weekend petrecut de el în acest oraș.
Demi Moore a fost spita-lizată luni seară, după ce poliția din Los Angeles a înregistrat un apel de urgență de la domiciliul acesteia. „Din cauza stresului la care este supusă, Demi a ales să caute ajutorul unui profesionist, pentru a se trata de epuizare și pentru a-și ameliora starea generală a sănătății”, a declarat managerul artistei.
Potrivit site-ului specializat în știri mondene tmz.com, motivul spitalizării ar fi fost un abuz de substanțe interzise, însă această informație nu a fost confirmată.
Demi Moore a devenit, în anii ‘90, una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood, fiind cunoscută din filme precum „Fantoma mea iubită/ Ghost”, „Oameni de onoare/ A Few Good Men”, „Propunere indecentă” și „Hărțuire sexuală/ Disclosure”.
Demi Moore și Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005. Actrița americană a mai fost căsătorită de două ori, cu compozitorul Freddy Moore și cu actorul Bruce Willis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?