Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Pistolarul din timpul judecăţii ţigăneşti rămâne în arest


Bărbatul arestat în urmă cu o săptămână după ce a fost acuzat că ar fi împușcat o persoană chiar în timpul unei judecăți țigănești, va rămâne în arest. Judecătorii Curții de Apel Galați au respins ca nefondat recursul lui Ionel F., care este cercetat pentru tentativă de omor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
Faptele pentru care este cercetat acesta datează din octombrie 2011, când atât el cât și victima sa se afla în Grecia, la Atena. Victima, Dănuț C., a împrumutat de la învinuit 300 de euro pentru a plăti chiria locuinței. La sfârșitul lunii octombrie, cei doi s-au întâlnit, dar Ionel, pe lângă datorie, i-ar mai fi cerut încă 300 de euro, drept taxă de protecție. Dănuț a refuzat și atunci, inculpatul l-ar fi înțepat cu un cuțit în piciorul drept. Victima a luat legătura cu rudele din țară, cărora le-a solicitat să vină în Atena cu doi „judecători”.
În timpul judecății țigănești, cei doi s-au luat din nou la ceartă. Ionel a scos un pistol și l-a împușcat pe Dănuț, care a ajuns la spital și ulterior a revenit în țară. Oamenii legii l-au căutat pe agresor, care a fost găsit la Brăila. A fost adus la Focșani și prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, primind mandat.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?