Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Expoziţie de produse tradiţionale


Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale, Artelor și  Meseriilor (CJPCTAM) Vrancea organizează astăzi, cu începere de la ora 12.00, în Parcul Central din Piața Unirii, Târgul Meșterilor Populari, organizat cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Unirii.
Meșterii populari din Vrancea care vor participa la acest târg sunt  Tudorița Lupașc, care va expune podoabe și mărgele, Pavel Lupașc, care va prezenta măști și instrumente populare din zona Nărujei. Åžerban Terțiu va prezenta măști populare, Lenuța Terțiu va arăta ștergare. Ion Stanciu  expune instrumente populare, Mioara Lazăr- țesături populare și păretare, artizanatele din zona Nistoreștiului. Gheorghe Å¢imiraș, din Cîmpineanca, va expune diferite obiecte din categoria sculpturilor populare, Å¢ică Geană, din Soveja, va expune țesături populare, păretare și costume populare, Maricica Mărășteanu, din Cîmpuri, le va arăta vizitatorilor ștergare, la fel ca și Aneta Hușcă, din Bîrsești. Gina Dumitrașcu și Florentina Trifan, din Reghiu, vor veni cu produse culinare tradiționale. 
Târgul va fi cu vânzare și va fi deschis până la ora 18.00. Activitățile sunt organizate de Consiliul Județean, alături de CJPCTAM Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?