Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tătici judecaţi pentru abandon de familie


Trei tătici au fost trimiși în judecată, după ce au „omis” să plătească pensia alimentară copiilor lăsați în grija fostelor neveste. Este vorba despre Lucian E., de 40 de ani, din Golești, Ionel D., de 34 de ani, din Nămoloasa, județul Galați, și Cristinel S., de 39 de ani, din Băicoi, județul Prahova.
În rechizitoriul întocmit pe numele primului dintre inculpați, procurorii au arătat că din octombrie 2010, acesta nu a mai dat niciun ban celor doi copii ai săi. Lucian avea de plată câte 200 de lei lunar. În fața  anchetatorilor a recunoscut fapta și a declarat că nu a avut de muncă, astfel încât să poată plăti și pensia copiilor.
Ionel este acuzat tot de abandon de familie. Pe numele său au fost formulate acuzații cum că din martie 2011, de când a fost obligat la plata  pensiei de întreținere către fetele sale, nu le-a dat niciun leu. Bărbatul nu s-a prezentat în fața organelor de urmărire penală, fiind plecat în Italia.
Ultimul dintre inculpați nu a achitat pensia alimentară din martie 2011 și a acumulat o datorie de 2.200 de lei. El le-a spus procuro-rilor că realizează venituri ocazional și că nu a avut de unde să plătească.
Cele trei dosare vor fi soluționate la Judecătoria Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?