Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Ninsori viscolite şi polei în mai multe zone din ţară


În a doua parte a zilei de joi va ninge, izolat abundent, în mai multe  zone din țară, iar vântul va avea intensificări locale, viscolind zăpada, se arată într-o informare a Administrației Naționale de Meteorologie.
Joi, cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul și nordul țării, unde vor cădea precipitații pe arii extinse. Ziua vor predomina ninsorile, izolat abundente, iar noaptea în Banat, Crișana și sud-vestul Transilvaniei vor fi mai ales ploi și lapovițe.
În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile, îndeosebi fulguieli, se vor semnala în a doua parte a intervalului, cu precădere în regiunile estice. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări îndeosebi la munte, unde local va viscoli ninsoarea sau spulbera zăpada. Intensificări locale ale vântului, cu viteze de peste 50…55 km/h, se vor înregistra și în sudul țării.
Temperatura aerului, în creștere față de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse între -3 și 7 grade și minime între -6 și 4 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață în zonele joase.
La București, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura aerului va fi în creștere ușoară, cu o maximă situată în jurul valorii de 3 grade și o minimă de -1…0 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?