Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Reprezentanţii Primăriei Focşani au numărat utilajele de deszăpezire


    Reprezentanții Primăriei Focșani au discutat deja despre cum vor acționa, în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Astfel, au fost inventariate utilajele și persoanele pregătite să acționeze pentru deszăpezire, administrația locală având la dispoziție, în total, 280 de persoane.
    În ceea ce privește utilajele disponibile, acestea sunt următoarele: la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice din cadrul Primăriei Focșani – 16 utilaje cu lamă și scăriță, 1 tractor cu lamă, 2 buldoexcavatoare, 4 camionete cu nisip și sare pentru împrăștiere manuală material antiderapant, 1 mini buldozer (Bobcat); la SC CUP Salubritate – 2 autogredere, 2 tractoare cu lamă; la SC CUP SA – 2 buldoexcavatoare; la SC ENET SA – 2 buldoexcavatoare, 1 tractor cu remorcă pentru împrăștiere manuală material antiderapant, 1 autobasculantă (6 tone) pentru împrăștiere manuală material antiderapant. „Toate utilajele sunt în stare de funcționare și este stabilit graficul de permanență de către fiecare instituție. Totodată, mai există contracte tip convenție cu diferite societăți comerciale pentru 78 utilaje, din care 30 autobasculante. Aceste utilaje vor fi solicitate doar în situația în care utilajele proprii nu vor putea face față condițiilor meteo. În cadrul ședinței a fost făcută și distribuția zonelor de acțiune, cu stabilirea utilajelor, persoanelor și coordonatorilor pentru fiecare zonă în parte”, ne-a transmis Marian Mihu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Focșani.
    Coordonatorul general al intervențiilor pentru acțiunea de deszăpezire este viceprimarul Gabriel Necula. În funcție de situația meteo, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Focșani vor avea loc ședințe zilnice pentru analizarea situației și pentru eventualele redistribuiri de utilaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?