Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Militarul vrea reducerea pedepsei cu o treime


Militarul și fosta angajată a Serviciului Permise Auto nu s-au prezentat ieri în fața judecătorilor, dar au trimis o adresă prin avocații lor, potrivit căreia își recunosc faptele și ar dori să beneficieze de procedura  privind reducerea cu o treime a pedepsei. Atât avocatul lui Ionel G. cât și cel al Elenei P. au solicitat aplicarea unei amenzi administrative, care în opinia lor ar fi suficientă.
Apărătorul militarului a ținut să amintească instanței de judecată faptul că al său client a fost decorat pentru merite deosebite, fiind plecat în Afganistan și „și-a riscat viața și mai poate încă oferi ceva acestei țări”.
Acesta a afirmat că persoana care vroia un loc de muncă  i-a băgat plicul cu bani în buzunar și abia acasă a văzut „comoara”. În ceea ce o privește pe Elena P., aceasta este plecată în străinătate. 
În rechizitoriul pe care procurorii vrânceni l-au întocmit pe numele celor doi, se arată că în iunie 2009 o rudă a Elenei P. a rugat-o să intervină pe lângă militar ca să-i facă rost de un loc de muncă în cadrul Armatei, contra cost desigur. Prețul stabilit a fost de 1.800 de euro. Pentru că nu au rezolvat „cazul”, au fost denunțați. În fața anchetatorilor, cei doi au recunoscut faptele, iar militarul a și restituit banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?