Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Locuinţă şi furaje mistuite de flăcări


   Pompierii vrânceni au intervenit joi, pentru a stinge două incendii, unul produs în localitatea Popești, iar celălalt în Gologanu.
   Astfel, prima solicitare a venit la ora 14.00 și anunța producerea unui incendiu la gospodăria lui Gheorghe P., din comuna Popești. În urma incendiului, au ars o tonă coceni de porumb, aproximativ 500 kilograme fân și 10 metri liniari din gardul în apropierea căruia erau depozitate furajele. Pompierii au reușit să stingă flăcările, astfel încât incendiul să nu se propage și la locuință și anexe. Cauza produ-cerii incendiului a fost focul deschis în spații deschise. La 15 minute de la prima solicitare, pompierii au fost chemați și în localitatea Gologanu, unde un incendiu se manifesta la locuința Domniței B.. La sosirea la fața locului, flăcările cuprinseseră o locuință construită din chirpici, cu acoperiș confecționat din astereală de lemn și învelit cu tablă și carton bituminat, pe o suprafață de aproximativ 70 metri pătrați. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza propagării lor de la un foc la vegetație uscată lăsat nesupravegheat în curtea vecinului. Potrivit pompierilor, au ars bunuri din cele trei camere ale locuinței și acoperișul acesteia. Din fericire, nu au fost persoane surprinse de incendiu, imobilul fiind nelocuit.
   În aceeași zi, pirotehniștii s-au deplasat în comuna Vulturu, pentru a ridica un proiectil exploziv de calibru 76 milimetri, descoperit de Eugen F., în albia râului Putna. Muniția neexplodată a fost ridicată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat, urmând a fi distrusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?