Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Se grăbea să prindă trenul, dar a fost lovit de o maşină


Un bărbat din Iași a fost accidentat vineri, la Vidra, în timp ce traversa strada neregulamentar. El le-a spus polițiștilor că se grăbea să prindă trenul, în condițiile în care prin comuna Vidra nu trece nicio cale ferată. El s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului și a fost lovit de un autoturism Dacia, condus de un bărbat din Focșani. Polițiștii spun că victima a fost rănită grav. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

În cursul zilei de sâmbătă au fost contabilizate două accidente. Polițiștii spun că evenimentele rutiere s-au produs în Golești și Focșani. Accidentul de la Focșani s-a produs pe fondul traversării neregulamentare, iar cel de la Golești pe fondul imprudenței în conducere. Polițiștii ne-au precizat că, la Golești, un șofer imprudent a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu mașina în gardul unei societăți comerciale. În urma impactului, șoferul și pasagerul din dreapta au fost răniți.

De asemenea, alte două accidente de circulație s-au produs duminică. Primul eveniment rutier a fost înregistrat în comuna Milcovul, iar victimă a fost un biciclist. Oamenii legii ne-au spus că este vorba de un bătrân care se deplasa cu o bicicletă, care nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga. El a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar. Biciclistul a fost rănit ușor.
Cel de-al doilea eveniment rutier a fost înregistrat pe strada Mărășești, din Focșani. Pe fondul unor probleme medicale, un șofer din Neamț, care conducea un autoturism Dacia Sandero, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de o altă mașină, parcată pe marginea drumului. Åžoferul cu probleme medicale a ajuns la spital pentru investigații, chiar dacă nu a fost rănit în urma  accidentului. El a avut noroc de pasagerul din dreapta sa, care a fost inspirat și a tras frâna de mână pentru că altfel, impactul ar fi putut fi mai puternic.
Numărul accidentelor produse pe fondul traversării neregulamentare este destul de mare. De aceea, polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere vor organiza astăzi, o acțiune ce are drept scop disciplinarea pietonilor. Oamenii legii le vor aminti acestora pe unde trebuie să traverseze strada, iar pe cei pe care îi vor prinde pe picior greșit, îi vor amenda. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?