Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Tudor Ciuhodaru a distrus SMURD Iaşi


Deputatul UNPR, doctorul Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific la Ministerul Sănătății pe pro-bleme de urgență, a distrus SMURD Iași, a declarat Raed Arafat, precizând că se gândește la ce se va întâmpla cu urgența și că speră ca profesioniștii să fie ascultați. Declarația a fost făcută dup[ ce a renun’at la func’ia de secretar de stat.
Ministrul Sănătății, Ritli Ladislau, a declarat că a luat la cunoștință cu regret de decizia lui Raed Arafat de a demisiona din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sănătății, precizând că a decis să aleagă un consilier onorific, respectiv pe doctorul Tudor Ciuhodaru. „Este regretabil că s-a ajuns la această situație. Am încercat să-l conving, l-am rugat să se concentreze pe îmbunătățirea proiectului de lege și să nu proiectăm o ipoteză care poate fi negativă. Este o decizie personală și, cu regret, am luat cunoștință de ea”, a spus ministrul Sănătății.
Ritli a precizat că, neavând foarte mulți specialiști, a hotărât să aleagă un consilier onorific pe probleme de urgență, respectiv pe doctorul Tudor Ciuhodaru. Ministrul a mai spus că a avut o discuție cu Tudor Ciuhodaru, urmând ca acesta să ajute la dezvoltarea și comunicarea pe marginea proiectului Legii sănătății. „Astăzi am avut o conferință și cu directorii de direcții sanitare, în care am prezentat sumar elemente esențiale ale legii și am transmis ca mesaj să studieze cu atenție, să vină cu sugestii profesioniste, să comunice în județele lor și să răspundă la întrebări”, a adăugat Ritli Ladislau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?