Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Aretha Franklin se căsătoreşte la 70 de ani


Prin exemplul său, faimoasa cântăreață americană Aretha Franklin dovedește că dragostea nu are vârstă. ‘Regina muzicii soul’, care la 25 martie a.c. va împlini 70 de ani, a declarat într-un interviu acordat luni AP că urmează se mărite. Alesul inimii este William Wilkerson, ‘prietenul ei pentru totdeauna’, cu care are o relație de mai mult timp.
Ceremonia a fost programată în vară și va avea loc cel mai probabil la Miami Beach (Florida), la bordul unui iaht privat. În interviu, Aretha Franklin a recunoscut că nu și-a comandat încă rochia de mireasă, adăugând că urmează să opteze între casele de modă ‘Valentino’, ‘Donna Karan’ și ‘Vera Wang’. De asemenea, ea nu a spus nici dacă s-a logodit sau nu. Cunoscută pentru prezența sa de spirit, Franklin a încercat să anticipeze întrebările inevitabile despre eventuali moștenitori: ‘Nu, nu sunt însărcinată!’
Ea este cunoscută datorită vocii sale extrem de puternice și frumoase, precum și vieții sociale active. În 1987, numele ei a fost primul nume de femeie apărut în The Rock and Roll Hall of Fame. Potrivit revistei Rolling Stone, ea fi-gurează printre cele mai mari interprete ale lumii din istoria acestui stil muzical, având în palmares 18 premii Grammy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?