Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Grajd incendiat de copii


Mai mulți copii, din Mândrești, s-au jucat cu focul și au dat foc unui grajd de animale. Joi după amiază, pompierii au fost anunțați că la un adăpost de animale, ce aparține lui Calomfir E., a izbucnit un incendiu. La fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu două autospeciale de lucru, cu apă și spumă, și 10 subofițeri.
Au ars un adăpost de animale, furajele depozitate în podul acestuia, aproximativ 3.000 kilograme fân și lucernă și acoperișul, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 50 metri pătrați.

Un alt incendiu a izbucnit câteva ore mai târziu, la proprietatea lui Alexandru B., din Cândești. Pompierii spun că totul a pornit de la un coș de fum defect. A ars planșeul unei bucătării confecționat din lemn, pe o suprafață de aproximativ 2 metri pătrați, și acoperișul acesteia, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 20 metri pătrați. Focul a fost stins de șase subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. 
Åži la o societate comercială din Adjud, flăcările au mistuit mai multe bunuri aflate în interiorul unei încăperi cu o suprafață de 8 metri pătrați, respectiv un calculator, fax, televizor, mobilier din lemn, documente personale și de evidență contabilă. Incendiul a fost provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?