Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Dorul de tată l-a determinat să se sinucidă


Un bărbat din Vidra a fost găsit spânzurat, ieri dimineață. Costică N., de 52 de ani, s-a spânzurat de creanga unui copac din curtea casei, fiind găsit de soție. Anchetaorii spun că bărbatul a recurs la acest gest din cauza unor probleme financiare, dar și pentru că îi era foarte dor de tatăl său, mort de curând.
După ce și-a văzut soțul decedat, femeia a sunat la poliție. La fața locului a ajuns și un echipaj de la ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe bărbat. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Polițiștii au întocmit și ei un dosar penal de cercetare și continuă verificările pentru a stabili care au fost motivele care l-au determinat pe bărbat să-și pună capăt zilelor în pragul Noului An.
În ultimele trei zile, trei persoane și-au pus capăt zilelor. Reamintim că joi dimineață, un tânăr de 26 de ani, din localitatea Bogza, s-a spânzurat din dragoste. El ar fi recurs la acest gest pentru că tatăl concubinei sale nu era de acord cu relația celor doi. Băiatul s-a despărțit de femeia pe care o iubea, dar nu a putut suporta gândul că nu o mai are alături și a recurs la un gest necugetat.
Miercuri a fost o zi neagră pentru o familie din Golești. O femeie și-a găsit tatăl spânzurat într-o anexă a locuinței sale. Bărbatul nu a lăsat nici un bilet prin care să-și justifice gestul.
Surse neoficiale spun că și de această dată dragostea ar fi fost mai presus decât viața. Decedatul ar fi vrut să fie alături de soția sa, care s-a stins din viață la începutul acestui an. Bătrânul nu a putut suporta gândul că cea care i-a fost alături o viață, nu mai este lângă el, motiv pentru care și-a pus capăt zilelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?