Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Se deschide Centrul de permanenţă din Mărăşeşti


Locuitorii orașului Mărășești vor beneficia, de luna viitoare, de servicii medicale. Amenajarea Centrului de permanență a ajuns la final, urmând a fi deschis după data de 15 ianuarie.
Centrul a fost amenajat în sediul fostului Spital din Mărășești și este alcătuit dintr-o cameră în care vor sta medicii, o cameră în care aceștia vor da consultații, o alta, cu două paturi, pentru spitalizare de zi și o sală de așteptare. Unitatea medicală este dotată cu aparatură de ultimă generație, provenită de la fostul spital din localitate, aici urmând să își desfășoare activitzatea șase medici din Mărășești, Adjud și Garoafa.
Potrivit viceprimarului orașului, Valerică Chitic, populația își dorește foarte mult un centru de permanență în localitate, mai ales că spitalul a fost desființat. Potrivit acestuia, după 15 ianuarie 2012 centrul va fi deschis, singurul lucrru care a rămas de îndeplinit fiind obținerea autorizației sanitare. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vrancea au declarat că actele pentru obținerea autorizației au fost deja primite, urmând ca în maximum 30 de zile să fie dată autori-zația.
Centrul de permanență va fi deschis populației zilnic, între orele 15.00 – 8.00, iar în week-end și în sărbătorile legale programul va fi non-stop. De serviciile medicale ale centrului de permanență din Mărășești vor beneficia peste 40 de mii de persoane. Spitalul din Mărășești a fost desființat în primăvara acestui an, guvernanții condamnând la moarte zeci de mii de oameni, care anterior erau tratați de medicii acestei unități medicale. Nimeni nu a înțeles până acum logica desființării unității…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?