Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Concurs de artă fotografică la Mărăşeşti


Copiii talentați din 15 județe ale țării au participat în zilele de 27 și 28 decembrie la prima ediție a Concursului Național de Creație Artistică „Machete, modele, atelierul fanteziei, creație, artă plastică și fotografică”, ce s-a desfășurat la Mărășești. Lucrările realizate de elevi au fost trimise atât prin intermediul poștei cât și prin e-mail.
Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni și grupe de vârstă. Astfel, concursul a cuprins secțiunile de artă fotografică alb – negru, desen în tuș și acuarelă, măști și împletituri tradiționale, machete și modele, colaje și pictură. Cele mai multe lucrări tri-mise a fost la secțiunea de artă fotografică, cu teme precum portret alb-negru și color, peisaje, eseu, mesaje antidrog și antiviolență.
În total, au fost prezentate aproximativ 500 de lucrări, multe dintre ele foarte apreciate de juriul concursului, fiind acordate peste 150 de premii. La Mărășești au fost prezente delegații de la Palatul Copiilor Giurgiu și Palatul Copiilor din Focșani, iar jurizarea a fost compusă dintr-o echipă prezidată de inspectoarul de învățământ primar, Lina Vlăsceanu, alături Didina Mocanu, care este directorul Palatului Copiilor din Focșani.
Concursul a fost organizat de profesorul Costică Vlaicu, de la Clubul Copiilor din Mărășești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?