Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Trăşculescu se dezice de PD-L


Deputatul Alin Trășculescu se dezice de PD-L, partidul sub sigla căruia a ajuns parlamentar (second-hand, e adevărat) și care i-a oferit posibilitatea de a decide prefectul, subprefectul sau să aloce discreționar fonduri primarilor portocalii. Trășculescu a trimis felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă în care le urează celor vizați încredere în viitor și să aibă convingerea că….. drumul ales este cel bun. Numai că, spre deosebire de anii trecuți, felicitarea nu mai are sigla PDL, care era cam cât un sfert din felicitare. Nici culoarea predominantă nu mai este portocaliul. Adică acea culoare sub care pedeliștii i-au adus la disperare pe români, i-au lăsat fără salarii, fără pensii, fără indemnizații și sub care au mărit taxele, impozitele, prețul carburanților, al alimentelor, al medicamentelor, la cote insuportabile. Sau poate că tocmai din aceste motive, Trășculescu s-a dezis de sigla PDL și de culoarea portocalie. Poate că acum încearcă să prostească vrâncenii că nu el este unul dintre parlamentarii PDL care au votat împotriva amendamentelor propuse de administrația județeană și care vizau modernizarea infrastructurii și, implicit, crearea și menținerea unor locuri de muncă în județ.
Cam același lucru îl crede și deputatul pedelist Răzvan Mustea, care, la fel ca și șeful său Trășculescu, a trimis felicitări vrâncenilor fără sigla și fără culoarea consacrată a pedeleului, în speranța că ar mai putea prinde un mandat de parlamentar bazându-se pe faptul că românii uită și iartă.
Trășculescu & Co. ar trebui să știe că vrâncenii nu sunt nici proști, nici nu uită și nici nu iartă, iar acest lucru se va vedea la alegerile locale și parlamentare de anul viitor!   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?