Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Procuror criminalist prin rotaţie


Fiecare procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea va îndeplini prin rotație, timp de câte o săptămână, funcția de procuror criminalist.
Instituția va rămâne fără procuror criminalist, după plecarea lui Nicolae Pîrcălăbescu la șefia Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Ion Lefter, speră ca funcția să fie ocupată cât mai curând. „Am stat și trei ani fără criminalist, de când a plecat la pensie procurorul Atila Santa și până la venirea procurorului Paul Mihăilă la județ. Până la găsirea unei soluții, se va face câte o săptămână de permanență de către fiecare procuror în parte”, a declarat prim-procurorul.
În ceea ce privește anul ce va veni, Ion Lefter nu este deloc liniștit când își aduce aminte că au rămas doar zece procurori la Parchetul Județean, iar la locala Focșani trei dintre procurorii stagiari vor merge la definitivat. „Pentru anul 2012 îmi doresc mai multă liniște, deși prevăd că va fi un an mai greu, din moment ce am rămas numai zece. Noul sediu al Parchetului sper să intre în construcție. Pentru proiectare a fost totul achitat. Din toamnă, dosarul este la Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achzi-țiilor Publice”, a adăugat Ion Lefter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?