Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Marian Olaianos va da „Replay” la Focşani


Numărătoarea inversă se aproprie de final! Mâine, duminică, 18 decembrie, Sala Polivalentă va fi animată de cel mai important eveniment fotbalistic, al anului 2011, din Vrancea:  trei echipe cu istorie în fotbalul național și internațional, vor fi prezente la Focșani, în scop umanitar: GALATASARAY ISTANBUL, DINAMO BUCUREÅžTI și UNIVERSITATEA CRAIOVA. Dacă până acum se știa că în cadrul turneului de duminică, Cornel Pumnea va fi comentator sportiv, vă anunțăm că organizatorii evenimentului ne-a mai pregătit o surpriză, mai mult decât plăcută:  Marian Olaianos, noul lider în topul comentatorilor sportivi, va fi alături de glorii și focșăneni, duminică, 18 decembrie, la Sala Polivalentă.
După cum stiți, Marian Olaianos face parte din echipa de comentatori ai TVR încă din anul 1999. Până în prezent a comentat partide de fotbal atât din campionatul intern, cupele europene cât și partide de la turneele europene și mondiale. În afară de comentariile pentru diferite competiții sportive, Marian Olaianos realizează și emisiunea de sport Replay, de pe TVR . În 2010, emisiunea a fost distinsă cu Premiul „Emisiunea TV a anului”, în cadrul celei de-a VI-a ediții a Galei de decernare a Premiilor Ioan Chirilă. Anul trecut, emisiunea Replay a primit patru premii: Premiul special al juriului la Premiile TVmania, Cea mai bună emisiune TV la Premiile Ioan Chirilă, Premiul pentru mass-media la Gala Fotbalului Românesc, Premiul special la Gala Fanatik.
Nu credem că ar fi fost un alt comentator sportiv mai potrivit, pentru acest eveniment, având în vedere cariera de succes, experiența și mai ales profilul emisiunii, pe care Olaianos o moderează: istoria fotbalului. Să vă reamintim de ce nu aveți voie să ratați un astfel de eveniment? La prezentarea biletului, la Sala Polivalentă, în ziua evenimentului, toti cei prezenți vor primi o cartela cu număr Orange PrePay, cu un credit inclus de 5 EURO, reprezentând peste jumătate din valoarea biletului.
Pauzele dintre meciuri vor fi animate de spectacolele de dans inedite oferite de către invitatul special al evenimentului, Åžtefan Florescu, supranumit MAGICIANUL MINGII și de majoretele „Colegiului Unirea” din Focșani si de numeroasele tombole, unde puteți câștiga premii de senzație, personalizate cu semnăturile gloriilor de la Galatasaray Istanbul, Dinamo București și Universitatea Craiova!
   
Puteți trage la poartă

Tot în cadrul tombolelor, aveți oportunitatea unica în viață de a trage  în poarta fostelor glorii. Å¢ineți biletul aproape și fiți pe fază! Pentru cei care au sunat la redacție și pentru cei care au fost informați greșit, prețul biletului este doar 35 de lei și include, pe lângă o cartela Orange PrePay, cu un credit inclus de 5 EURO, posibilitatea de a lua autografe de la jucătorii preferați, TOMBOLE, cu nenumărate cadouri personalizate și semnate, șansa unică de a trage în poarta fostelor glorii și multe alte surprize, atat pentru suporteri, cat si pentru glorii, pe care reprezentații Grup DEEP SERV G.I.E. și OTP Bank nu doresc să le dezvaluie, decât in ziua evenimentului.
La toate aceastea, se adaugă mulțumirea sufletească că ați oferit unor tineri, cu pro-bleme de neimaginat, o imensă bucurie, întrucât fondurile strânse vor fi donate  Centrului de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” – Golești, pentru tinerii cu dizabilități. Este clar că promisunile făcute de organizatori se concretizează, iar evenimentul de duminică, 18 decembrie, ora 13:00, este incontestabil un eveniment, pe care nu ai voie să-l ratezi! Cu asemenea ingrediente, produsul final nu are cum sa fie decât „memorabil”!
Pentru cei care doresc un preview al premiilor de la tombole, intrați pe www.grupdeepserv.ro, unde organizatorii au dat startul la premii! Unul dintre motto-urile evenimentului vorbește cel mai bine despre turneul de duminică, 18 decembrie:  „Succesul este o călătorie, nu o destinație”. Ați fost invitați la o frumoasa calatorie in timp, cand adevaratii fotbalisti scriau istoria! Nu uitați că biletele vor fi in limita locurilor disponibile. Grăbiți-vă! Biletele se găsesc la sediul nostru din Str. Bucegi, Nr. 21, la sediile DEEP SERV (Str. Pictor Grigorescu, Nr.5/3), OTP Bank (Str. Republicii, Nr. 16, parter) & Librăria ADEVÄ‚RUL (Str. Independentei, Nr. 34), iar la Sala Polivalentă, pe 17 și 18 decembrie 2011, respectiv sâmbătă și duminică.
Cei care doresc să urmărească spectacolul din sectorul din centru, unde există un număr redus de bilete, prețul acestuia este de 50 de lei. Mai multe detalii gasiti pe: www.grupdeepserv.ro sau la numerele de telefon: 0237 225 553 sau 0743 224 129. Pentru cei care doresc să se alăture acestei inițiative umanitare,  însă nu pot fi prezenți la eveniment, o pot face prin donații în contul:  RO47OTPV44000038803RO01 deschis la OTP Bank Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?