Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Un bebeluş sub bradul de Crăciun


Un polițist a contribuit la venirea pe lume a fiicei sale chiar sub bradul de Crăciun pentru că știa ca ambulanța nu va ajunge la timp. Ryan Jones împodobea bradul de Crăciun împreună cu logodnica sa gravidă, Elin Davies- Russell, când femeia a simțit că este pe punctul de a naște.
Ryan a sunat de urgență la serviciul de urgențe însă realizând că ambulanța nu va ajunge la timp la casa lor din Lampeter, a fost nevoit să ajute chiar el la venirea pe lume a celei de-a doua fiice. Ajutat de un operator de la serviciul de urgență, Jones și-a ajutat iubita să nască. Cei doi au decis ca pe lângă numele de Khloe, deja stabilit, să îi pună și numele de Seren, ce înseamnă „stea” în galeză, simbolizând steaua din vârful bradului de Crăciun. „Am fost chiar în acea zi la spital, și existau semnale că Elin va naște curând. Dar doctorii ne-au spus să mergem liniștiți acasă, deoarece nu cred că evenimentul se va petrece atât de repede. La doar zece minute după ce am sosit acasă, ea mi-a spus că e pe punctul de a o aduce pe lume pe fiica noastră”, a declarat bărbatul.
Nașterea nu a fost lipsită de probleme, mai ales că, inițial, Ryan nu vedea capul copilului. Dar, cu ajutorul operatorului de la linia pentru urgențe, s-a descurcat: „Am făcut tot ce mi-a zis. Mă bucur că totul a decurs bine, până la urmă. A fost ceva deosebit, mai ales că Elin a născut-o pe Khloe chiar sub pomul de Crăciun. Åži nu mulți copii se pot lăuda cu asta”, a povestit el.
Fetița se poate lăuda că a fost adusă pe lume cu ajutorul tatălui ei care și-a păstrat calmul și a făcut o treabă excelentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?