Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Tenis – Maria Ciubotaru s-a oprit în turul 2 la Australian Open!

  • Cu participarea la jocurile de pe tabolul principal al Grand Slam-ului de la Melbourne, sportiva de la CSM Focșani 2007 a reușit cea mai bună performanță a sa

Maria-Daciana Ciubotaru s-a oprit în turul al doilea al celui mare mare turneu de tenis al începutului de an, Australian Open Junior Championships, în proba de simplu. Marți, 24 ianuarie, Maria a fost întrecută cu 6-2, 6-4 de japoneza Ena Koike, favorita numărul 11. În setul al doilea, condus cu 4-1, a avut minge de 5-1, nu a fructificat-o, advesara ei a întors jocul și s-a impus în două seturi. Maria Ciubotaru a arătat, însă, că are suficiente rezerve pentru creșterea performanțelor. Cu un plus de experiență în dispute la nivel de vârf mondial la junioare, poate obține performanțe superioare celei de la Australian Open. La Melbourne, sportiva de la Focșani a câștigat cele două meciuri din calificări, a urcat pe tabloul principal unde a promovat în turul al doilea. Este un excelent început de an ce oferă deschideri optimiste către viitoarele concursuri de junioare, cum este Roland Garros, unde are ca obiectiv să joace, ca și pentru turneele WTA.

Cu participarea la jocurile de pe tabolul principal al Grand Slam-ului de la Melbourne, sportiva de la CSM Focșani 2007 a reușit cea mai bună performanță a sa confirmându-și marile calități pentru tenis, pe care le-a etalat la toate categoriile de vârstă de până acum, la cei 18 ani împliniți în timpul Australian Open!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?