Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Sex, carne şi vin


Un comisar de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Vrancea și-a petrecut noaptea în compania procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, el fiind suspectat că a cerut favoruri sexuale și a luat mită în bani și produse. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi pretins și primit bani, vin, carne și alte bunuri pentru a închide ochii la unele nereguli,         constatate în timpul controalelor efectuate. Potrivit anchetatorilor, în afară de bunuri, Voinea ar fi cerut și favoruri sexuale. El era în atenția ofițerilor anticorupție și a procurorilor de mai bine de jumătate de an.
Costel Voinea a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru audieri ieri, la ora 20.00 fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Cu câteva ore înainte, oamenii legii au percheziționat locuința acestuia, dar și alte două imobile de pe raza județului, fiind ridicate mai multe probe care l-ar incri-mina.
În urmă cu ceva timp, comisarul a controlat mai multe magazine din județ. Acolo unde a găsit nereguli, el nu ar fi aplicat sancțiuni, ci ar fi cerut diferite bunuri pentru a închide ochii. Împotriva sa au fost depuse cel puțin două plângeri. Una dintre reclamații a fost formulată de o persoană din Păunești, care a susținut că Voinea a pretins carne și vin. Într-o altă plângere se arată că angajatul CJPC a cerut plasă de sârmă. Această tranzacție nu s-ar fi concretizat.
Potrivit anchetatorilor, dacă avea de-a face cu femei frumoase, comisarul renunța la fleica de carne și la sticla de vin, în schimbul unei partide de amor.
După ce au fost sesizați cu privire la apucăturile comisarului Voinea, anchetatorii au intrat pe fir.
Aseară târziu, mai mulți martori au fost audiați la sediul Parchetului. Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că Voinea nu a recunoscut comiterea faptelor, ba chiar a avut o atitudinea sfidătoare.
Conducerea CJPC a precizat că nu a fost informată oficial cu privire la anchetarea comisarului.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?