Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şomerii cu talent, la mare căutare


Oferta de locuri de muncă adresată de angajatori din Norvegia persoanelor care ar dori să se angajeze ca ghid nu este pe placul vrâncenilor, cele 250 de  locuri de muncă în acest domeniu rămânând și în următoarea perioadă, vacante.
În ce privește lista dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea cu ofertele făcute de angajatorii vrânceni, aceasta este mai bogată decât cea anterioară, șomerii având la dispoziție 99 de posibi-lități de încadrare. Astfel, în Vrancea, se caută ingi-ner tricotaje, confecții, jurisconsult, confecționer asamblor articole din textile și muncitor necalificat în industria confecțiilor.
De asemenea, se pot angaja persoanele ca-lificate ca șofer autocamion/mașină de mare tonaj, croitor, tâmplar manual/artizanal, lăcătuș mecanic, tinichigiu de șantier, sudor, zugrav, vopsitor, electrician în construcții, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, instalator apă-canal, dulgher (exclusiv restaurator), fierar beto-nist, zidar rosar-tencuitor, funcționar administrativ și secretară.
La mare căutare sunt șomerii cu talent. Ei pot semna un contract individual de muncă în meserii precum solist vocal și instrumentist, dansator, impresar artistic și operator sunet.
Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă din Vrancea și din țările Comunității Economice Europene se pot obține de la consilierul EURES Mircea Nedelcu și inspectorul Melania Bălescu, din cadrul AJOFM Vrancea, la sediul instituției sau la numărul de telefon 0237.230.186.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?