Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Sărbătorile de iarnă, întâmpinate cu dansuri


Copiii talentați de la Åžcoala de dans „Ritm” vor susține sâmbătă, cu începere de la orele 16.00, spectacolul muzical – coregrafic „Dansăm în ritm cu iarna”. Evenimentul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani.
Vor dansa în fața publicului elevii Åžcolii de dans „Ritm” din clasele V – VIII, IX – XII, dar și elevii de la Centrul de Zi „Dănuț” din Broșteni. Spectacolul va cuprinde „Fantezie coregrafică de Moș Crăciun”, un moment de majorete, dans popular stilizat, dans irlandez, dans modern, dans contemporan. De asemenea, unii dintre micii artiști vor cânta.
De la clasele V – VIII, vor urca pe scenă Eliza Vlăsceanu, Iasmina Vasile, Arbunea Maria, Andrada Dăscălescu, Smaranda Luca, Ana Jecheanu, Denisa Apostu și Diana Apostu. De la clasele IX – XII, vor urca pe scenă Andra Rîpan, Raluca Gavriloiu, Simona Caramalău, Bebe Nedelcu, Roxana Oprișan, Diana Ciorășteanu, Cristi Mărășescu, Nicoleta Dragomir, Roxana Munteanu și Narcisa Bacău.
Spectacolul „Dansăm în ritm cu iarna” este organizat la inițiativa Åžcolii de dans „Ritm” și este sprijininit de reprezentanții Primăriei Municipiului Focșani. Evenimentul este coordonat de profesor-coregraf Diana Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?