Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Actorul de origine română Sebastian Stan s-a despărţit de iubită


Actorul de origine română Sebastian Stan, care s-a remarcat în câteva producții hollywoodiene de succes, precum „Lebăda neagră”, „Rachel se mărită” și „Căpitanul America: Primul Răzbunător”, s-a despărțit de iubita sa Dianna Agron, un star al serialului muzical „Glee”. Dianna Agron a declarat că programul de lucru foarte aglomerat al iubitului ei a fost motivul care a condus la această despărțire. Potrivit altor surse, însă, gelozia puternică a starletei americane a cauzat despărțirea cuplului.
Cei doi tineri actori au apărut pentru prima dată împreună în public, în iunie 2010, dar au confirmat oficial că alcătuiesc un cuplu abia în vara anului 2011. După o relație care a durat câteva luni, un prieten al cuplului a declarat pentru New York Post că în timp ce Dianna Agron era foarte ocupată cu filmările pentru serialul muzical „Glee”, turnat la Los Angeles, Sebastian Stan își dorea să călătorească în lumea întreagă, cauzând astfel tensiuni între cei doi iubiți. 
Potrivit publicației US Magazine, care citează o altă sursă, starleta americană era întotdeauna „extrem de geloasă” pe orice femeie care se apropia prea mult de iubitul ei.
Născut în 1983, la Constanța, Sebastian Stan este cunoscut pentru rolurile Prince Jack Benjamin din producția de televiziune „Kings” și Carter Baizen din serialul TV „Gossip Girl”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?