Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Surprizele se ţin lanţ la evenimentul de duminică, 18 decembrie


Mult așteptatul eveniment organizat de Grup DEEP SERV G.I.E. și OTP Bank, „TURNEUL INTERNAÅ¢IONAL DE FOTBAL ÎN SALÄ‚ OLD-BOYS G.D.S – G.I.E. – Responsabilitate și Succes”, ce va avea loc duminică, 18 decembrie 2011, ora 13:00, la Sala Polivalentă din Focșani, în scop umanitar, se apropie cu pași repezi, biletele fiind puse deja în vânzare, începând cu data de 8 decembrie.
Cu sprijinul ORANGE România, unul dintre sponsorii principali ai evenimentului, organizatorii au pregătit multe surprize pentru suporterii, care vor fi prezenți la turneu: la prezentarea biletului, la Sala Polivalentă, in ziua evenimentului, vor primi o cartela cu număr Orange PrePay, cu un credit inclus de 5 EURO. 
Cu toate că este clar că la acest eveniment umanitar, mai mult se primește, decât se oferă, organizatorii s-au decis să depășească orice așteptări ale suporterilor, anunțând pe lângă un spectacol unic în România, premii de senzație, personalizate cu semnăturile gloriilor de la Galatasaray Istanbul, Dinamo București și Universitatea Craiova, oferite în pauze, la tombole. Tineți biletul aproape și degetele încrucișate!
Pauzele dintre meciuri vor fi animate de spectacole de dans inedite oferite de majoretele „Colegiului Unirea” din Focșani și de către invitatul special al evenimentului, Åžtefan FLORESCU, supranumit MAGICIANUL MINGII, deținătorul a 2 titluri foarte importante: locul 1 la Campionatul Național de Freestyle Football din 2010 si locul III la Campionatul Mondial de Football Freestyle.

Cu toate acestea se anunță și alte surprize, însă va trebui sa fiți prezenți la Sala Polivalentă, duminică, 18 decembrie, ora 13:00!

Vă reamintim că fondurile de anul acesta vor fi donate Centrului de îngrijire și asistență „Sfânta Maria” – Golești, pentru tinerii cu dizabilități. La achiziționarea unui bilet, nu numai că primiți o amintire de neuitat, alături de nume reprezentative ale fotbalului național și internațional, oameni care au influențat istoria fotbalului, un cadou din partea organizatorilor și Orange România, nenumărate surprize, spectacole memorabile cât și satisfacția sufletească, neprețuită, că ați adus în casa și sufletele unor tineri cu probleme greu de imaginat, o bucurie imensă și măcar o parte din ceea ce repre-zintă sărbătoare creștină a nașterii Domnului Iisus Hristos.

Pentru cei care doresc să se alăture acestei inițiative,  însă nu pot fi prezenți la eveniment, o pot face prin donații în contul : RO47OTPV44000038803RO01 deschis la OTP Bank Focșani.
Biletele se găsesc la sediul Monitorul de Vrancea din Str. Bucegi, Nr. 21, la sediile DEEP SERV (Str. Pictor Grigorescu, Nr.5/3), OTP Bank (Str. Republicii, Nr. 16, parter) & Librăria ADEVÄ‚RUL (Str. Independentei, Nr. 34), iar la Sala Polivalentă, pe 17 și 18 decembrie 2011. Prețul unui bilet în sectoarele laterale este de 35 lei, iar în sectorul din centru, 50 lei.
Mai multe detalii despre această mare acțiune umanitară, găsiți pe:
www.grupdeepserv.ro sau la numerele de telefon: 0237 225 553 sau 0743 224 129.
Mingea e, așadar, exact la voi în teren! Vă așteptăm, duminică, 18 decembrie, la Sala Polivalentă!

Sponsorii evenimentului:
GRUP DEEP SERV G.I.E., OTP BANK, ORANGE, VINEXPORT, PANDORA, SUPERMARKET ZANFIR, QUASAR GROUP, STELA COM, AVICOLA FOCÅžANI, DEEP SERV, UMO SERV, CASPRO PUPLICITATE, CASA PANCIU, SCORPION, PROMENADA MALL, PENSIUNEA DANA, NDT TESTING, SORSTE, RESTAURANT LAGUNA, ALTDORF TEHNIK și LARIS PRODUCTIONS, DIRECÅ¢IA JUDEÅ¢EANÄ‚ PENTRU SPORT ÅžI TINERET VRANCEA

Parteneri media:
GSP TV
MONITORUL DE VRANCEA
Radio KISS FM Focșani
ZIARUL DE ASTÄ‚ZI
OPTIMUM COMMUNICATION

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?